Suomenkielinen Fedora-keskustelualue avattu – A Finnish Fedora discussion forum has been opened

(The English version is at the end of this article)

Olemme avanneet suomenkielisen Fedora-keskustelualueen Linux.fi-foorumien alaisuuteen. Suora linkki sinne on http://linux.fi/foorumi/index.php?board=16.0. Tervetuloa keskustelemaan kaikesta Fedoraan liittyvästä! Kiitokset Linux.fi-sivuston ylläpitotiimille foorumin pystyttämisestä. Suomalaisilla Fedora-käyttäjillä on myös IRC-kanava #fedora.fi IRCNet-verkossa.

In short, we’ve started a Finnish Fedora discussion forum under the Linux.fi forums. The direct link is http://linux.fi/foorumi/index.php?board=16.0 (the forum is of course completely in Finnish). Thanks to the Linux.fi admin team for setting up the forum. The Finnish Fedora users also have an IRC channel, #fedora.fi on IRCnet.

One Response to “Suomenkielinen Fedora-keskustelualue avattu – A Finnish Fedora discussion forum has been opened”

  1. Hienoa, hyvä veto laittaa ne linux.fi:n yhteyteen! Ehkäpä siellä keskustelu vähitellen vilkastuu ja saadaan yhteisöä kokoon..

Leave a Reply